Rugbi

La taquilla del derbi serà per a una causa solidaria

Rugbi. La UE Santboiana rebrà diumenge el FC Barcelona i el que es recapti anirà per a la lluita contra la pobresa de Creu Roja

Els diners que s’aconsegueixin amb la taquilla del derbi català de la màxima categoria entre la UE Santboiana i el FC Barcelona de diumenge en el Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat (11:45 h) es destinarà als programes de lluita contra la pobresa de la Creu Roja amb el lema conjunt “100 anys compartint valors”. Les entrades per als socis del club tindran un cost de 5 euros mentre que per als no socis les entrades es vendran a 15 euros. La UE Santboiana també ha posat a disposició del públic una fila zero a través de la qual es poden fer aportacions econòmiques de forma particular.

La creu Roja ha posat en marxa la campanya #EncaraNo per fer front a la cronificació de la pobresa. La iniciativa s’adreça a institucions, empreses i particular amb l’objectiu de sensibilitzar i aconseguir suport econòmic per ajudar aquestes famílies a recuperar-se i a viure amb dignitat.

En aquesta iniciativa solidaria també hi col·laboren la Fundació Abertis, l’Ajuntament de Sant Boi, Hyundai Linkmotor i TV3. El derbi català serà retransmès en directe per Esport 3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)