Futbol sala

Marcenio encara no s’estrena a Segòvia

Futbol sala. El Barça visita la pista de l’equip castellà amb el lideratge en el punt de mira però sense el nou fitxatge, presentat ahir, perquè encara no té el ‘transfer’

Marcenio Ribeiro, d’aparença seriosa i parlar pausat, es va presentar ahir en societat a la sala de premsa del Palau Blaugrana. Sense grans estridències però amb les idees clares, va fer notar la seva alegria per estar a Barcelona, on coincidirà amb molts compatriotes i amics brasilers. “Volia venir aquí perquè és un club històric que té una estructura al voltant increïble. Ja estava cansat de Rússia i el meu somni era arribar aquí. Vull fer història al Barça”, va comentar el jugador brasiler, que també va explicar que tenia una clàusula en el contracte amb l’Ugra que establia que si no es classificaven per a la final a quatre de la Champions League podia buscar una sortida. I així va ser. El Barça va eliminar els russos a la fase elit de la competició i el jugador carioca va poder fer efectiu el seu fitxatge per l’entitat blaugrana fins al 2021.

Marcenio, però, no podrà debutar a Segòvia, on juguen avui (17.30 h) els seus companys. El transfer del jugador brasiler encara no ha arribat i per tant Andreu Plaza no l’ha pogut convocar per anar fins a la localitat castellana. Tampoc hi serà Esquerdinha, lesionat, que estarà de cinc setmanes de baixa. El Segòvia, antepenúltim classificat, només ha guanyat un partit en tota la temporada però va ser contra el líder, El Pozo. Un avís per a un equip blaugrana que és segon a la classificació, a només dos punts dels murcians, que avui visiten la complicada pista de l’Osasuna Magna. El lideratge la lliga, en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)