Esports de muntanya

Doble podi de Pau Coll

Esquí de muntanya. El campió del món júnior de verticals la temporada passada va guanyar la seva primera copa estatal en esprint

“Són els meus primers esprints com a sub-23 i sènior i la veritat és que m’he trobat molt bé: de menys a més”, va dir encara esbufegant Pau Coll (Ski Club Camprodon), després de guanyar en la modalitat esprint la copa estatal a Baqueira.

El campió del món l’any passat de verticals en la categoria júnior va aconseguir el seu primer triomf com a sub-23 i absolut davant el cerdà Jordi Alís i l’andorrà Marc Font, segon i tercer, l’endemà de ser segon absolut darrere Pere Rullan (la Molina) en la modalitat vertical –el seu cosí Nil Cardona tancava el podi masculí–. L’esquiador de Vilajuïga va fer valer la seva potència en les pujades per lligar aquesta victòria.

L’andalusa Ana Alonso va ser la vencedora de la vertical i dels esprints: “Júlia Casanovas m’ho ha posat difícil, tenia por a la baixada perquè sabia que si la tenia a prop m’ho posaria difícil”, explicava la vencedora respecte a la cerdana, segona. La berguedana Clàudia Sabata va ser tercera.

Candanchú l’1 i 2 de febrer és la següent cita de la copa estatal, divendres amb una cursa nocturna de relleus i dissabte, amb la individual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)