Patinatge

El CPA Girona supera l’Olot en el territorial

Patinatge artístic. La coreografia de les gironines, ‘Bacterium’, ha rebut 93.3 punts, mentre que l’Olot, amb ‘No em tallis les ales’, n’ha aconseguit 90.4. El Figueres ha completat el podi

El CPA Girona ha donat la sorpresa a Fontajau –que s’ha omplert amb més de 5.000 espectadors– i s’ha imposat al CPA Olot en el campionat territorial gironí de grups de xou grans. Feia setze anys que l’equip de la Garrotxa guanyava aquesta competició, però avui les gironines, que ja van guanyar l’Olot en el campionat d’Espanya de l’any passat, han fet una millor coreografia i s’han endut la victòria.

L’actuació del CPA Girona amb Bacterium, la tercera de les sis que han tingut lloc, ha merescut una puntuació de 93.3, més alta que la coreografia amb la qual l’Olot va guanyar l’any passat el territorial (92.3). Dos torns després ha estat el moment del CPA Olot, que posava en escena la coreografia No em tallis les ales. Amb alguna caiguda i alguna figura que no s’ha pogut completar, les noies entrenades per Ester Fàbrega i Ricard Planiol han acabat amb una puntuació de 90.4. El Figueres ha completat el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)