Esquí

Castellet, quarta en el mundial de migtub

Surf de neu. La sabadellenca fa una gran tercera baixada i amb 81 punts acaba a només un punt de la medalla de bronze

Queralt Castellet va tenir una brillant actuació en el mundial de migtub i va ocupar la quarta posició. La sabadellenca va acabar a només un punt de la medalla de bronze i a tres de la de plata. Castellet no va començar la final de les vuit millors i amb 35.25 punts en la primera baixada i 21.50 en la segona va ocupar el vuitè lloc. En la tercera i definitiva baixada la seva actuació va ser molt brillant i va aconseguir 81 punts que la van situar en la tercera posició provisional. La següent a actuar va ser la nord-americana Maddie Mastro, que anava cinquena amb 77 punts, i també va millorar, arribant a 82 punts, que la van situar en la tercera posició per davant de la catalana.

El títol mundial va ser per a la nord-americana Chloe Kim –la campiona olímpica–, amb els 93,50 punts de la seva primera baixada, i la plata la va guanyar la xinesa Xuetong Cai –doble campiona del món–, amb 84 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)