Tennis

L’Acadèmia Sánchez-Casal obre una seu a Atlanta

Tennis.És la quarta seu de l’empresa que es va iniciar a Barcelona i que ja s’havia expandit a Florida i a la Xina. Murray i Dimitrov n’han estat alumnes

L’Acadèmia Sánchez-Casal, fundada el 1999 per Emilio Sánchez Vicario i Sergi Casal, fa un pas més en la seva expansió mundial, i tindrà una segona seu als Estats Units, concretament a Atlanta (capital de l’estat de Geòrgia), formant una important aliança amb Life Time, la cadena líder en salut i estil de vida als EUA. Comptarà amb un programa específic per a tots els jugadors júniors que aspiren a destacar en el circuit professional i també per a aquells que aspiren a beques de tennis universitari, en el qual es donarà especial atenció a un enfocament integral, saludable unint sinergies amb el programa Júnior de Tennis de Life Time.

La Seu estarà situada a Atlanta, en el complex Life Time Peachtree que compta amb 25 pistes de tennis, 6 entrenadors de tennis. En tota la nació, Life Time compta amb més de 320 pistes de tennis, 300 instructors, el que la converteix en un dels operadors de tennis més destacats i que ha ajudat en la seva formació a prop de 3.500 tennistes juniors en els seus programes.

L’Acadèmia Sánchez-Casal implantarà el seu exitós sistema (amb el qual es van formar tennistes de totes les categories fins a l’elit de l’ATP i WTA com Andy Murray, Grigor Dimitrov, Sveta Kuznetsova). En vint anys de història, ha expandit el seu model i està present en tres continents, amb seus a Europa (Barcelona), Florida (USA), des del 2012 i una acadèmia a Àsia (Nanjing) que va arrencar el 2016.

La seu ASC a Atlanta, formant aliança amb Life Time tindrà la seva gran obertura el 8 de març amb la presència d’Emilio Sánchez Vicario, que impartirà un clínic i iniciarà el programa amb els júniors el 5 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)