Voleibol

Tots contra el Logronyo

Voleibol. El Barça s’estrenarà demà en les semifinals d’una copa de la Reina que sembla decidida per la superioritat del conjunt de La Rioja

El Barça ho vol tot a la copa de la Reina de voleibol que comença avui a Las Palmas de Gran Canària. Però, no serà gens fàcil tot i la condició de caps de serie que les jugadores que dirigeix Hugo Gotuzzo es van guanyar després d’una gran primera volta de la Superlliga. El Logronyo, líder de la competició de la regularitat amb un balanç de 17 triomfs i només una derrota, és el rival a batre. “M’agradaria desafiar-les en una hipotètica final. En un play-off a cinc partits és molt complicat plantar cara al Logronyo perquè estan dos graons per sobre la resta però, en la competició del KO pot passar de tot”, comentava fa un parell de dies el tècnic blaugrana.

Abans, però, el Barça haurà de disputar el duel de semifinals contra el guanyador de l’eliminatòria canària de quarts entre l’Haris de La Laguna i l’IBSA de Las Palmas, l’amfitrió. “No tinc preferències però potser prefereixo l’IBSA perquè han dipositat moltes expectatives en la seva competició i potser la responsabilitat els hi pot pesar”, considera Hugo Gotuzzo. El Barça, de fet, va superar les canàries en la darrera jornada de lliga per un ajustat 2-3 al tie break. “No serà el mateix perquè si ens veiem a la copa tindran molt més suport del públic”, conclou l’entrenador d’un Barça que ho vol tot a la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)