Rugbi

La primera passa

Rugbi. El GEiEG juga la semifinal de la DHC a Castelldefels contra el Buc (13 h, La Xarxa) en l’inici del segon intent de tornar a l’àmbit estatal

“Hem d’anar pas a pas. No tenim res assegurat i així com l’any passat es veia que estàvem per sobre la resta d’equips, ara tot just hi comencem a estar”, diu Coral Vila abans de la semifinal de la divisió d’honor catalana que juga aquest migdia a Castelldefels (13 h) el GEiEG contra el BUC. Les grupistes, terceres a la lliga, juguen contra el segon, a qui han guanyat els dos partits i contra qui van guanyar el títol català fa un any (44-5). Abans, al mateix camp (11 h), la Santboiana i el Sant Cugat, el primer contra el quart, hauran jugat la primera semifinal. Totes dues seran emeses per La Xarxa.

“Hem començat amb moltes lesions i en tota la primera volta hem acabat un partit amb 15 al camp.” Són les circumstàncies del que ha estat la primera part del curs de les gironines, sense les internacionals Judith Vélez i Anna Ibáñez i Paula Xutglà. “Ara tenim 20 o 22 jugadores que poden ser titulars”, diu Vila, agraïda amb l’augment del nivell a la lliga: “Ha estat més interessant, ens hem hagut de posar les piles i també ens ha anat bé: la gent ha tingut pressió d’estar per sota.”

L’equip que guanyi el títol jugarà la competició per pujar a la màxima categoria, de la qual va baixar el GEiEG fa dues temporades. El curs passat les gironines van perdre un partit: 5-10 a Girona amb el Salvador en la semifinal de la fase d’ascens a la divisió d’honor estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)