Esquí

L’Snow Race by Gos Àrtic proclama els seus primers campions

L’Snow Race by Gos Àrtic ha tancat la seva primera edició aquest matí, amb la disputa de la sisena etapa a Port Ainé. Els corredors han completat un circuit de 17km que ha servit per decidir els campions d’aquesta primera edició. Com en tota la prova, les temperatures baixes i el bon temps han permès gaudir d’una neu en òptimes condicions per a la pràctica del múixing. Avui s’han completat 5 dies de competició en què s’han celebrat 6 etapes, 4 diürnes i 2 nocturnes entre les pistes de Baquiera Beret i Port Ainé.

Pel que fa a aquesta sisena etapa, els vencedors han estat Larraitz Sorron en esquijòring, Ismael Piñol en trineus de fins a 12 gossos i Itoitz Armendáriz amb trineu de 6 gossos.

Després d’aquesta darrera jornada de cursa, ja es poden anunciar els vencedors d’aquesta primera edició de l’Snow Race, en les tres categories constituïdes. En esquijòring, triomf per a la basca Larraitz Sorron, que ha estat acompanyada al podi per la catalana Marta Bosch i l’andalús José Maria Medina. En trineu amb 6 gossos, victòria contundent del basc Itoiz Armendáriz, que ha estat acompanyat al podi del català Teo Tarifa, júnior de la prova, amb només 16 anys, i del navarrès afincat a Canfranc, Joserra Lebrón. Finalment, en la categoria de fins a 12 gossos, corona de campió per al valencià Ismael Piñol, amb el català Carles Franch segon i el valencià Joaquín Sáez tercer.

El president de Gos Àrtic, Jacint Morist, s’ha mostrat molt satisfet de com s’ha desenvolupat aquesta primera edició de la prova, que qualifica “d’exitosa. Hem pogut gaudir d’uns dies fantàstics de múixing, en el millor entorn possible i amb uns participants que han gaudit de les etapes i que ens han fet gaudir a tots. Amb aquesta primera edició esperem haver assentat les bases d’una cursa que tingui un llarg recorregut en el temps i es consolidi en el panorama nacional i internacional del múixing”. De fet, l’organització ja comença a treballar en la segona edició de l’Snow Race, amb la voluntat d’ampliar el nombre d’equips participants, així com la durada de la prova i les zones on celebrar les diferents etapes.

Classificacions finals aquí.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)