Esquí

L'agenda ràpida de les competicions per aquest cap de setmana

Desglossem les competicions a la neu i gel més importants per als dies 23 i 24 de febrer

En plena efervescència d’una temporada plena de competicions, donem una ullada a les proves més destacades que ens arribaran les pròximes hores i d’alguns esportistes catalans que es troben competint lluny de casa nostra. Esquí alpí, esquí de fons, múixing, skeleton...
 
Campionat de Catalunya d’Esquí de Fons

Després de la Marxa Beret, l’esquí de fons català celebra un altre dels plats forts de la temporada. Com el 2017, l’estació d’Aransa (Cerdanya) és l’escenari escollit per disputar el Campionat de Catalunya, on el Bosc d'Aransa i Pedres Blanques seran els circuits que faran suar els corredors de totes les categories.

Tots els fondistes competiran en modalitat clàssica en una estació que, els darrers anys, ha efectuat remodelacions per gaudir d’uns circuits més exigents. Veurem, segur, un bon espectacle.

Copa España Movistar d’Snowboard Cross i Ski Cross

L’snowpark Era Marmòta de Baqueira Beret acollirà, aquest cap de setmana, la segona parada d’aquest circuit de la RFEDI, després de la seva estrena a Formigal. Un esdeveniment que pretén promoure les categories de base d’aquestes dues disciplines i que sempre gaudeix de bon ambient.
Dissabte tindrà lloc la fase classificatòria i diumenge les finals, amb els dos esportistes de l’equip RFEDI, Lucas Eguibar i Regino Hernández, com a testimonis. Segur que els joves esportistes catalans seran protagonistes.

Campionat d’Espanya d’Esquí Alpí U18|U21

Des d’aquest matí, Cerler (Aragó) centra el focus d’atenció de l’esquí alpí estatal U18|U21. Avui s’hi celebra un Gegant en el marc del GP Aramon, puntuable per la FIS, i a partir de demà serà el torn del Campionat d’Espanya amb un GS dissabte i un SL diumenge. Atents al que facin els nostres joves esportistes.

Open Betula SlopeStyle

Tercera parada del circuit Pyrenean Freestyle Tour, que se celebrarà a Port Ainé aquest dissabte amb esportistes que competiran en snowboard i freeski. La cita, organitzada per l’Associació Esportiva Pallaresa (AEP), arriba amb ganes després de la bona participació sumada en les dues primeres proves, celebrades el cap de setmana passat a Font-Romeu i Pas de la Casa.

CG Puigcerdà - FC Barcelona

Arriba el moment clau per als dos equips catalans d’hoquei gel que es disputen una plaça per a la final de la Lliga. L’equip de la Cerdanya mana per 1-0 i aquest dissabte a les 22h es jugarà el segon partit a Puigcerdà, que podria donar la classificació a l’equip local en cas de victòria. Si s’imposa el Barça, tercer i definitiu partit diumenge a les 14:30h també a Puigcerdà.

I també pendents de...

Albert Ortega: L’esquiador català de l’equip RFEDI es troba, des de dimecres, al Campionat del Món FIS Júnior d’Esquí Alpí a Val di Fassa (Itàlia). De moment suma una 28a posició al Descens i una 24º al Super Gegant. Fins dimarts encara competirà en Combinada, Gegant i Eslàlom.

Ander Mirambell: El pilot de la RFEDH es troba en uns dies claus de la temporada. Després de tornar al Top 20 a Lake Placid la setmana passada, competirà entre avui i diumenge en dues Copes del Món a Calgary (Canadà). El primer test, en unes hores, a partir de les 23:30 hora catalana i en directe pel canal Teledeporte.

Lázaro Martínez: Aquest experimentat múixer de la FCEH es troba a Haidmühle (Alemanya), on ja ha debutat al Campionat del Món de Múixing Sprint & Mitja Distància de la WSA. El múixer corre en la categoria de 8 gossos.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)