Més esport

Edu Hernández guanya la CiaspDolomitica amb molta superioritat

Raquetes de neu. Ha quedat per davant del seu company de la selecció catalana Marc Toda en la cursa italiana

Els components de la selecció catalana de raquetes de neu han tingut una gran actuació en la CiaspDolomitica i han aconseguit la primera i la segona posició en la prova masculina de 10 km que s’ha disputat a Padola di Comelico, al sud del Tirol (Itàlia). Edu Hernández (AE Matxacuca) ha guanyat la cursa amb un temps de 36:20 i ha superat per més de cinc minuts al seu company de club i de la selecció catalana Marc Toda (42:10). La tercera posició ha estat més disputada i al final se l’ha adjudicat el corredor local Erik Unterpertinger (Atlética Comelico) amb 47:11. Edu Hernández ha sortit al davant i ha dominat completament una prova en la que els corredors han hagut de superar un desnivell de 170 m.

La tercera component de l’equip català, Laia Andreu (UE Vic), no ha pogut prendre la sortida per culpa d’una fascitis plantar. La selecció catalana tancarà el calendari europeu a Noruega on el 23 de març disputant l’Artic Snowshoe. Aquesta temporada la selecció catalana s’estrenarà a l’Argentina on el 30 d’agost competirà en la Copahue Extremo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)