Hoquei sobre herba

L’Egara serà la seu de la final de la lliga

Hoquei sobre herba. El club egarenc li agafarà el relleu al Polo en una final a quatre que es disputarà el 18 i el 19 de maig El club egarenc li agafarà el relleu al Polo en una final a quatre que es disputarà el 18 i el 19 de maig

La final a quatre de la lliga es disputarà al Pla del Bonaire. La federació espanyola ha anunciat que el Club Egara serà el lloc on es decideixi de la competició de la regularitat els dies 18 i 19 de maig. D’aquesta manera, l’entitat egarenca li agafa el relleu al Polo, que va ser el club que va acollir la final de la lliga passada. L’Egara no era la seu d’una final four de la lliga des del curs 2015/16. Aleshores, el Polo va vèncer els ratllats en la final masculina: era la tercera lliga consecutiva que guanyaven els de la Diagonal i la segona vegada que els homes de Carlos Garcia Cuenca ho feien davant els ratllats als shoot-out. En la final femenina d’aleshores, el Club de Campo va vèncer el Polo per la mínima (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)