Esquí

ElDorado Freeride Junior porta a Arcalís als millors riders joves del món

Més de 75 riders han gaudit de valent a l'estació andorrana on els més destacats han estat Emeline Moorhead, Max Palm, Lalo Rambaud i Ronan Thompson

El tancament de temporada d'ElDorado Freeride Junior ha estat absolutament espectacular. En una estació mundialment reconeguda com és Ordino Arcalís i sota un sol primaveral que ha anat transformant la neu al pas dels riders, la competició del FREERIDE JUNIOR TOUR 3* no ha decebut en absolut. Els participants s'han esforçat al màxim i encara que hi havia sectors perillosos tancats i no permesos, la cara dels 15 metres ha donat molt de joc.

Tot i que ElDorado Freeride Junior és un certamen eminentment formatiu, també hi ha lloc per a la competició, i aquí cal destacar el concurs de Palm Max en Ski Men U-16, el d’Emeline Moorhead en Ski Women U-18, el de Lalo Rambaud en Ski Men U-18 i el de Ronan Thompson en Snowboard Men U-18, que s'han alçat amb la victòria en la seva categoria. L'anticicló a què està sotmès les últimes setmanes el Pirineu i tota la península Ibèrica han impedit poder veure el potencial real dels riders però el sector de la Portella del Mig els ha permès gaudir de valent i han deixat clar que estan preparats per fer el salt al Freeride world Qualifier i fer-se un lloc entre els grans noms d'aquest esport.

La cita de Vallnord Ordino Arcalís s'ha celebrat en el marc del Freeride world Tour, que reuneix entre els dies 2 i 8 de març a l'elit del freeride mundial. En Ski Men U-18 al podi ha estat absolutament internacional amb el triomf del francès Lalo Rambaud, al qual han flanquejat al podi el Suís Paul Dentand i l'espanyol Abel Moga. En Ski Woman U-18 la millor ha estat la suïssa Emeline Moorhead, seguida de la francesa Anna Chanez i l'alemanya Lara Paul. En Ski Men U-16 el més valorat pels jutges ha estat el suec Max Palm, amb l'espanyol Julián Puras en segona posició i el francès Justin Blanchet tancant el podi. En Snowboard Men U-18 victòria de prestigi per al neozelandès Ronan Thompson, al qual han acompanyat al podi els riders espanyols Pau Riba i Lucas Muñoz.

L'ambient al llarg de tot el cap de setmana a Ordino Arcalís ha estat sensacional amb un village molt concorregut pels amants de l'esquí i que ha comptat amb la presència de marques tan destacades com Head i Yogi Tea, patrocinadors d’ElDorado Freeride Junior.

El principal objectiu i la missió de ElDorado Freeride Junior és el de canalitzar i aprofitar tot el coneixement creat al llarg d'una trajectòria de més de 20 anys de freeride al Pirineu, en la formació dels joves que somien amb participar en el Freeride world Tour.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)