Esports de muntanya

Tretze catalans, al mundial de Villars-sur-Ollon

Esquí de muntanya. Clàudia Galícia, Marta Garcia, Oriol Cardona, Marc Pinsach i Júlia Casanovas, medallistes a Alpago 2017, intentaran tornar a pujar al podi a Suïssa

Tretze esquiadors catalans formaran part de l’equip de la federació espanyola (Fedme) que competirà en el mundial d’esquí de muntanya. L’esdeveniment tindrà lloc entre el 10 i el 16 de març a Villars-sur-Ollon (Suïssa) i congregarà els millors especialistes mundials. Els representants catalans tindran l’objectiu d’igualar o millorar les dotze medalles (3 ors, 5 plates i 4 bronzes) que van aconseguir en l’últim mundial, disputat el 2017 a Alpago (Itàlia).

En la categoria absoluta, en què no hi participarà Kilian Jornet, que aquest hivern no competeix, hi haurà sis esquiadors catalans: Clàudia Galícia, Marta Garcia, Oriol Cardona, Marc Pinsach, Jordi Alís i Pere Rullán. Tots ells van aconseguir medalles en l’últim mundial, a excepció d’Alís i Rullan, que faran el seu debut en la competició. Els catalans que competiran com a promesa a Villars-sur-Ollon seran Júlia Casanovas –també medallista a Alpago, però com a júnior– i Pau Coll. La representació catalana es tancarà amb els esquiadors de les categories de promoció (júnior i cadet) Ot Ferrer, Ares Torra, Maria Costa, Marc Ràdua i Albert Pérez.

Categoria absoluta
Clàudia Galícia CE Cerdanya Skimo
Marta Garcia CE Cerdanya Skimo
Oriol Cardona Ski Club Camprodon
Marc Pinsach Colla Exc. Cassanenca
Jordi Alís CE Cerdanya Skimo
Pere Rullan La Molina CE
Categoria promesa
Júlia Casanovas CE Cerdanya Skimo
Pau Coll Ski Club Camprodon
Categoria júnior i cadet
Ot Ferrer Mountain R. Berguedà
Ares Torra Mountain R. Berguedà
Maria Costa Mountain R. Berguedà
Marc Ràdua CE La Pobla de Segur
Albert Pérez CE La Xiruca Foradada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)