Ciclisme

Adrià Moreno guanya la darrera cita a Peratallada

Ciclisme. L’olotí de l’AVX fa la darrera volta al circuit en solitari, després d’entrar en una escapada amb 4 membres de la selecció britànica

Adrià Moreno de l’equip francès, Amical Velo Club Aixois, és el darrer vencedor de les Curses Socials a Peratallada, disputades els quatre darrers dimecres a l’Empordanet amb la tradicional presència de corredors d’equips estrangers.

Moreno, que compleix la seva segona temporada a la formació occitana després de tres anys al ciclisme britànic, va entrar en una escapada de vuit unitats amb quatre corredors de la selecció anglesa –que està fent una estada de preparació a les comarques gironines– que des de l’inici va imposar un ritme molt dur i prohibitiu per al gran grup. L’olotí va marxar en solitari en el darrer pas per Ullastret i va completar la darrera volta en solitari.

Ethan Vernon (Team Inspired) i Rhys Britton van ser segon i tercer, a 21 segons i entrant en un grup de quatre supervivents de l’escapada.

En forma

El 2018, en el seu primer any al ciclisme francès, Moreno va aconseguir tres victòries i 13 podis, amb 32 presències entre els 10 primers de la classificació. Aquest 2019, el sue equip ha començat la temporada en forma: diumenge a Montastruc, el conjunt d’Ais de Provença va fer els darrers 40 quilòmetres de la cursa amb quatre dels seus corredors en solitari al davant fins a l’arribada, compartida pels quatre entre els quals hi havia l’olotí.