Patinatge

Olot-Girona, tercer assalt

Patinatge artístic. Els dos millors grups de xou del món tornen a trobar-se en l’estatal, en què l’Olot intentarà recuperar el domini

L’Olot i el Girona tornen a veure’s les cares en el campionat d’Espanya de grups de xou, a Guadalajara (18 h). El Girona ha pres el domini històric de l’Olot amb dues victòries sonades en els campionats territorial i català. El grup de Nuri Soler ha sorprès aquest inici de temporada amb la posada en escena de la coreografia Bacterium. L’entrenadora gironina explica que els darrers dies el seu grup ha perfeccionat detalls: “Ja vam fer canvis pertinents per al català, ara hem polit la coreografia per agafar més seguretat.” Més feina ha tingut l’Olot per millorar el seu ball No em tallis les ales, que, segons el tècnic Ricard Planiol, encara no han pogut fer lluir com toca per les errades: “No sabem en quin nivell estem perquè no hem pogut defensar la coreografia en igualtat de condicions. Les dues actuacions anteriors no van sortir com esperàvem, però hem treballat de valent”, assegura Planiol, que haurà de fer front a dues baixes d’última hora que han obligat a fer canvis en el grup. L’Olot competirà en el 15è lloc –de 20 grups– i el Girona, en el 17è. També competiran el Fornells (3r), el GEiEG (10è) i el Figueres (18è).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)