Esports de muntanya

Claudia Galícia, campiona del món

Esquí de muntanya. L’osonenca repeteix victòria en la modalitat d’esprint en la primera jornada del mundial de Villars-sur-Ollon

El campionat del món d’esquí de muntanya ha començat avui a Villars-sur-Ollon (Suïssa) amb una actuació brillant dels representants catalans en la prova d’esprint. Així, l’esquiadora de Torelló Clàudia Galícia ha estat per segona vegada seguida campiona del món absoluta en superar de deu segons Marianna Jagercikova i de dotze la suïssa Déborah Charello. El quart lloc ha estat per a l’esquiadora de Calldetenes Marta Garcia.

En la prova absoluta masculina el banyolí Oriol Cardona, aspirant al podi, ha quedat quart en una prova dominada pels locals Arno Lietha (2:57) i Iwan Arnold (3:02). El bronze ha estat per l’italià Robert Antonioli (3:09).

En la categoria cadet Ot Ferrer, del Mountain Runners del Berguedà, ha obtingut la medalla de plata, la seva primera en una prova internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)