Rugbi

Gal·les, títol i Grand Slam

Rugbi. Venç per 25-7 Irlanda, l’anterior campió del Sis Nacions, i s’assegura el primer lloc derrotant tots els seus rivals

Gal·les va guanyar invicte el Sis Nacions en derrotar en la darrera jornada el campió de l’any passat, Irlanda, per 25-7. Els gal·lesos han derrotat tots els seus rivals i s’han adjudicat també el Grand Slam. El conjunt gal·lès no guanyava el Sis Nacions des de l’any 2013, i des del 2012 no aconseguia el títol i el Grand Slam plegats. L’any passat Gal·les va ser segona. Aquest és el 27è títol de Gal·les en el Sis Nacions i està a només un dels que té Anglaterra.

El conjunt anglès podia aspirar al títol si els gal·lesos haguessin fallat, però el partit contra Escòcia va ser intranscendent i al final van empatar (38-38). La jornada la va completar la victòria de França al camp d’Itàlia (14-25). Els italians van ser els últims, sense cap victòria, i es van tornar a emportar-se la cullera de fusta que es dona a l’equip que no guanya cap partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)