Golf

Adri Arnaus es queda a les portes del títol en l’obert de Kenya

Golf. El jugador moianès signa la segona posició, el millor resultat en l’any de la seva estrena en el circuit europeu, a un sol cop de l’italià Guido Migliozzi

El moianès Adri Arnaus s’ha quedat a les portes d’assolir el seu primer títol del circuit europeu i amb una última volta de 70 cops (-1), per un total de 269 (-15), s’ha hagut de conformar amb el segon lloc de l’obert de Kenya, a un sol impacte de l’italià Guido Migliozzi. El jugador català i l’italià afrontaven la jornada definitiva compartint el lideratge, però al final el premi gros ha estat per a Migliozzi, que només ha necessitat 69 cops per fer l’última volta i, amb 22 anys, emportar-se la seva primera victòria en el circuit europeu, a més d’un xec de 183.300 euros. Arnaus, que també ha signat el seu millor resultat en el circuit, ha guanyat un premi de 82.027 euros i ha compartit el segon lloc amb els sud-africans Justin Harding i Louis de Jager. Fins ara, el millor resultat del professional moianès havia estat la novena posició en l’Alfred Dunhill Championship de Sud-Àfrica.

El maresmenc Pep Anglès, l’altra català que havia passat el tall a Nairobi, ha acabat en 35è lloc, amb 281 cops (-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)