Golf

Arnaus, a les portes de la glòria en l’obert de Kenya

Golf. El moianès acaba segon i es queda a un sol cop de la victòria després d’un emocionant frec a frec final amb l’italià Guido Migliozzi

Només fa quatre mesos que té la targeta del circuit europeu i ahir, en l’última jornada de l’obert de Kenya, es va quedar a les portes d’assolir la primera victòria. El moianès Adri Arnaus va mantenir un intens i emocionant frec a frec amb Guido Migliozzi, que finalment es va decantar a favor de l’italià per un únic cop de diferència (268, amb -16, i 269, -15). Migliozzi, de 22 anys, es va emportar el primer títol, a més d’un xec de 183.300 euros, i Arnaus va obtenir el segon lloc, el seu millor resultat en el circuit, i un premi en metàl·lic de 82.027 euros. El jugador català va compartir la segona plaça amb els sud-africans Justin Harding i Louis de Jager. En l’última jornada, Arnaus va completar el recorregut amb 70 cops (-1) després d’acreditar tres bogeys i quatre birdies. Fins ahir, el millor resultat del professional moianès havia estat la novena posició en l’Alfred Dunhill Championship de Sud-àfrica, el mes de desembre.

El maresmenc Pep Anglès, l’altra català que havia passat el tall a Nairobi, va acabar en 35è lloc, amb 281 cops (-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)