Més esport

El mundial de catamarans F18, a la Costa Brava

Vela. L’estiu passat l’equip Red Bull de Iordanis Paschalidis i Konstantinos Trigoni van guanyar l’europeu al litoral gironí i Mitch Booth i Rubén Booth Ferrando (CV Palamós) van ser segons

El campionat del món de catamarans Fórmula 18 (F18 2019 Worlds Championship) es disputarà per primer cop a la Costa Brava. Serà del 29 de juny al 4 de juliol al Club de Vela la Ballena Alegre, de Sant Pere Pescador.

El litoral gironí serà per primer cop el marc d’aquesta competició, tot just un any després que l’F18 European Championship, el campionat d’Europa de l’especialitat es fes a la Costa Brava i, el mundial, als Estats Units.

És la cita més important del calendari internacional del que es considera la Fórmula 1 del mar i, a menys de 100 dies per a l’inici, hi ha confirmades 97 tripulacions de 21 països entre els quals Austràlia, Estats Units, Argentina, Uruguai, Perú, Xina, Bèlgica, Dinamarca, Finlàndia, França, Gran Bretanya, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Itàlia, Polònia i Suïssa.

El campionat d’Europa el va guanyar el catamarà grec de l’equip Red Bull de Iordanis Paschalidis i Konstantinos Trigonis. El catamarà dels catalans d’origen australià Mitch Booth i Rubén Booth Ferrando (Club Vela Palamós) va ser segon.

La competició l’organitzen de manera conjunta el Club de Vela La Ballena Alegre, el Club Nàutic L’Escala i la Real Federación Española de Vela, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Velai de la Secretaría Nacional de la Clase Catamarán (ADEC).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)