Hoquei sobre herba

El Polo reescriu el guió i lluitarà per la copa

Hoquei sober herba. Les barcelonines superen (4-0) el Junior, la seva bèstia negra dels darrers anys, i es veuran les cares amb l’amfitrió, el Club de Campo, en la final

El Junior havia superat el Polo darrerament en les grans cites. I, a vegades, amb golejades com en la final de la copa Catalunya o les semifinals de copa de la temporada passada a València. En l’edició de 2019, però, les barcelonines han reescrit el guió i aquest diumenge, davant el Club de Campo, intentaran guanyar una competició del KO que no alcen des de 2015. Les madrilenyes, que han superat el Taburiente en les semifinals, busquen el seu quart títol consecutiu.

Davant hi tindran un Polo que està fent una copa de la Reina espectacular i que registra un balanç de deu gols a favor i cap en contra. Davant el Junior han ofert una gran versió. Fins a tres llançaments de penal córner han desaprofitat les barcelonines en el primer temps abans del gol de Marta Segú que ha obert la llauna. La menuda i ràpida golejadora del Polo ha completat un gran contraatac fent l’1-0 només començar el tercer període. Ha estat la primera gran acció d’una Marta Segú que ha dut de corcoll les seves rivals i que ha donat el segon del Polo a Lorena Vives. El gol ha deixat molt fred les santcugatenques que no han ofert ni de bon tros la seva millor versió. Les imprecisions han estat la tònica d’un Junior desdibuixat que ha vist com el Polo creixia exponencialment.

I qualsevol opció de reacció en el darrer quart, la mateixa Lore Vives se n’ha encarregat de tallar-la en sec. Només començar, Vives ha desviat un xut de penal córner i ha sentenciat les semifinals. Marta de Camps ha fet la cirereta d’un duel en què el Polo s’ha mostrat molt superior. “Sempre hem volgut més en el partit. Sempre ens ha costat molt el Junior i avui hem sortit a matar”, ha dit la golejadora Lore Vives després del duel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)