Rugbi

L’INEF L’Hospitalet perd la final de la lliga contra el CRAT gallec (31-15)

Rugbi. El conjunt català és superat en els primers minuts de partit i l’intent de remuntada de la segona part no es pot culminar

L’INEF L’Hospitalet ha perdut la final de la lliga de la divisió d’honor al ser superat en la final pel CRAT Universidade da Coruña per 31-15. El conjunt català s’ha hagut de conformar amb un meritori subcampionat després d’un partit molt intens que s’ha disputat a Alcobendas. L’INEF L’Hospitalet s’ha vist superat pel conjunt gallec en els primers minuts de la final, i perdia per 14-0 en el minut deu. Un assaig de la jugadora-entrenadora del conjunt català, Maria Ribera, no ha impedit que al descans s’hagi arribat amb un clar 21-5 en contra.

En la segona meitat l’INEF L’Hospitalet ha millorat les seves accions ràpides d’atac i Berta Fernández i Merce Viñals han anotat dos assajos –que tampoc s’han pogut transformar–, i el marcador s’ha ajustat fins el 21-15 en el minut 59. El CRAT ha tornar a fer valer el major pes i força física de la seva davantera, i amb dos assajos més en els darrers onze minuts ha sentenciat la final i s’ha emportat el títol.