Tennis taula

Dvorak i Robles, un doble que mira a Tòquio

Tennis de taula. Disputen la prova de dobles mixtos de l’ITTF de Qatar, en què la mataronina també jugarà la individual i el doble femení

La mataronina Galia Dvorak i l’andalús Álvaro Robles disputaran a partir de demà la prova de dobles mixtos del Seamaster ITTF World Tour Platinum de Qatar amb la intenció de fer un bon resultat. L’ITTF de Qatar és puntuable per al rànquing mundial i la seva intenció és fer un bon resultat i sumar punts per al rànquing i acostar-se a la final del World Tour d’aquesta modalitat, que disputaran les vuit millors parelles i en la qual hi haurà quatre places per classificar-se per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Galia Dvorak i Álvaro Robles han entrat directament en el quadre final perquè en aquests moments són la desena millor parella del rànquing mundial.

La mataronina també disputarà en aquest ITTF la prova individual i els dobles femenins. En la competició individual no va tenir sort i en la segona eliminatòria prèvia es va enfrontar ahir a la jugadora de Hong Kong Wai Yam Minnie Soo i va ser derrotada per 4-0. En els dobles femenins debutarà avui fent parell amb la francesa Marie Migot i s’enfrontarà en els setzens de final a l’espanyola Maria Xiao i a la canadenca Mo Zhang.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)