El Barceloneta supera el Ferencváros (8-5) i posa peu i mig a la final a vuit

Waterpolo. L’equip mariner, amb un gran treball defensiu, ha marcat distàncies des del primer moment i ja ha arribat a la mitja part amb un parcial favorable de 6-1

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha posat peu i mig en la final a vuit de Hannover després de superar clarament el Ferencváros Telekom Budapest (8-5), que arribava a la piscina de Sant Sebastià empatat a punts amb el conjunt mariner. A l’hora de la veritat, però, el Barceloneta, molt sòlid en defensa, s’ha mostrat com un equip més conjuntat i no ha fet cap concessió a les estrelles de la formació magiar.

L’Atlètic Barceloneta ha marcat distàncies des del primer moment. Dani López Pinedo, a la porteria, i Blai Mallarach, en atac, han estat els protagonistes del primer quart. El capità mariner ha marcat territori després d’aturar un penal a Denes Andor Varga i el jugador olotí ha anotat dos gols amb dues fuetades marca de la casa. Entremig, Alex Bustos tampoc ha perdonat en una jugada de superioritat després d’aprofitar una gran assistència de Felipe Perrone. Un penal executat per Alberto Munárriz, ja en el segon quart, feia més gran l’estrip local (4-0). El Ferencváros ha necessitat gairebé 10 minuts per veure porteria, a càrrec de Sedlmayer, en la tercera superioritat hongaresa. Chus Martín ha demanat temps mort per ajustar certes imprecisions ofensives i el seu equip ha respost amb dues dianes més: Famera, a boca de canó en una altra superioritat, i Perrone en un contraatac magistral (6-1).

El parcial del tercer quart, amb un únic gol d’Álvaro Granados en superioritat, ha estat favorable al Ferencváros (1-2). En tot cas, el Barceloneta entrava en els últims 8 minuts amb quatre gols de renda (7-3). Amb el partit decidit, el conjunt hongarès ha aprofitat l’últim quart per maquillar el resultat amb un altre parcial de 1-2. L’últim gol mariner ha estat obra de Munárriz, el segon de penal.