Golf

Larrazábal, 39è en l’obert de l’Índia

Golf. L’escocès Gallacher remunta des del quart lloc tot i un quàdruple ‘bogey’ i s’emporta la victòria

Pablo Larrazábal ha acabat en 39a posició l’obert de l’Índia de golf. El jugador català ha fet un total de 291 cops després d’acabar la quarta i última jornada amb una targeta de 74 cops, dos per sobre del par del camp. Larrazábal havia començat bé l’últim recorregut, amb dos birdies en els tres primers forats. A partir de llavors ha baixat el seu rendiment i ha fet cinc bogeys (forats 4, 7, 10 i 17) i un doble bogey (forat 14), que no ha pogut compensar amb els birdies en els forats 9, 15 i 18.

La victòria se l’ha endut Stephen Gallacher, que ha remuntat des de la quarta posició que ocupava al final de la tercera jornada i ha guanyat el seu primer torneig del circuit europeu en cinc anys. L’escocès ha fet un quàdruple bogey en el forat 17, però a partir de llavors ha fet sis birdies i un sol bogey i ha pogut acabar el recorregut amb 71 cops (-1). La seva targeta total ha estat de 279 cops (-9), només un menys que el segon classificat, el japonès Masahiro Kawamura. L’espanyol Jorge Campillo ha acabat tercer (281).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)