Hoquei sobre gel

El Barça guanya el Puigcerdà en la final de copa (1-5)

Hoquei sobre gel. L’equip blaugrana s’ha avançat 0-3 en el primer temps i ha resolt amb comoditat

El FC Barelona ha aconseguit el títol de la copa d’hoquei sobre gel en la final contra el CG Puigcerdà. L’equip blaugrana s’ha imposat amb comoditat per un resultat d’1-5 en un partit en què ja ha agafat distàncies en el primer període. En el minut 9, Òscar Rubio ha avançat el Barça i només dos minuts després Iker Barandiaran posava el 0-2 en el marcador. Bruno Baldrid feia el tercer gol abans del final de la part i deixava la victòria ben encarrilada per al Barça. El domini blaugrana ha continuat en el segon temps, amb el 0-4 de Iegor Gerasymenko. El Puigcerdà ha pogut estrenar el seu marcador en l’últim període (1-4, 48’) amb gol de Pablo Muñoz. Però només servir des del centre el Barça ha marcat el definitiu 1-5 per mitjà, altre cop, de Barandiaran.