Ciclisme

Els campions de Catalunya de marató, a l’Esperxada

Ciclisme.Ismael Ventura i Ada Xinxó guanyen el títol a la cursa de Porqueres

La setena edició de l’Esperxada va proclamar Ismael Ventura i Ada Xinxó campiona de Catalunya de BTT en la modalitat marató (XCM), en una prova, la de Porqueres, que va tornar a exigir el màxim nivell tècnic als corredors que havien de completar els 65 quilòmetres amb 2.600 metres de desnivell positiu acumulat. Ventura va fer-los en 4h27:42 i va estar acompanyat al podi per Marc Trayter i Oriol Colomé, segon i tercer a cinc minuts i mig i separats per només 11 segons. Ada Xinxó, Sílvia Roura i Sandra Jordà van ser les tres primeres en la categoria femenina. Xavier Ferrer va ser el més ràpid dels federats en bici elèctrica i Sergio Gutiérrez, Albert Roca i Melcior Faja els campions en les categories sub-23, màster 30 i màster 40 respectivament.