Més esport

Test de qualitat a Szczecin

Gimnàstica artística. L’europeu, amb cinc catalans en competició, servirà per calibrar el punt de forma a mig any de la gran cita del curs, el mundial de Stuttgart, amb les places olímpiques en joc

Falta mig any per al gran repte del curs, el mundial de Stuttgart (4-13 octubre), que repartirà les places olímpiques, i en aquest context es disputa aquesta setmana l’europeu de Szczecin, a Polònia. La cita tindrà una àmplia representació catalana, amb cinc gimnastes, que posaran a prova els seus progressos i mèrits per mantenir-se en la selecció espanyola amb vista al mundial, tot i que a Szczenin no hi haurà classificació per equips. Avui s’inicia el programa masculí, en què Joel Plata (Sant Boi) competirà en el concurs complet amb el repte de guanyar-se una plaça en la final (els 24 millors) de divendres. Rubèn López (Sant Boi) i Thierno Diallo (Egiba Manresa) només intervindran en dos o tres aparells. La qualificació femenina serà demà, amb Laura Bechdejú (Salt) i la debutant Alba Petisco (Les Moreres), participants en tots quatre aparells.

Entre els inscrits, destaca el concurs dels dos últims vencedors del memorial Joaquim Blume: els russos Artur Dalaloyan (2018), vigent campió mundial, i Nikita Nagornyy (2016), a més de la britànica Ellie Downie, que defensarà el ceptre europeu de Cluj-Napoca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)