Rugbi

El Barça disputarà el ‘play-off’ i la Santboiana no

Rugbi. Els blaugrana van perdre contra La Vila (11-17) i els degans van guanyar l’Independiente (21-34), i van quedar empatats a punts

El FC Barcelona es va classificar per disputar el play-off de la divisió d’honor en l’última jornada de la fase regular mentre que la UE Santboiana se’n va quedar fora. Els dos equips catalans van quedar empatats a 57 punts i aquesta igualtat va afavorir els blaugrana pels seus enfrontaments directes. Tot i la derrota a casa contra La Vila (11-17), els blaugrana es van assegurar la sisena i última posició d’accés a la primera eliminatòria del play-off i s’enfrontaran a l’Alcobendas en l’eliminatòria per accedir a la semifinal. El conjunt degà del rugbi estatal va guanyar en el camp de l’Independiente (21-34) i va finalitzar en la setena posició. El tercer equip implicat en aquesta lluita, el Colina Clinic Burgos, va guanyar a casa contra el complutense Cisneros (32-29) i va ocupar el cinquè lloc final.

El conjunt blaugrana va acabar la fase regular amb una derrota a casa però va poder sumar un punt de bonificació defensiva ja que va perdre per només sis punts després d’un partit ajustat. Al descans cedia per 8-10 i al final va caure per 11-17 contra La Vila, que jugarà la promoció de permanència. Aquest punt de bonificació en defensa al final va ser clau per classificar-se.

Tot i la victòria de la Santboiana al camp de l’Independiente per 21-34 el conjunt degà es va quedar sense entrar en el play-off. Els cinc punts que va sumar en aquesta jornada –quatre per la victòria i un de bonificació d’atac per quatre o més assajos–, només van permetre a la Santboiana arribar als 57 punts, empatar amb el Barça i ocupar la setena plaça, la primera que no juga el play-off.

El tercer equip que estava implicat en aquesta lluita era el Colina Clinic Burgos, que va ser cinquè. El Salvador va acabar primer, i juntament amb el VRAC es van classificar directament per a les semifinals. Les eliminatòries prèvies enfrontaran l’Alcobendas i el Barça, i l’Ordizia i el Burgos.

L’ALCOBENDAS

El Barça jugarà l’eliminatòria del ‘play-off’ contra l’Alcobendas, el tercer de la taula
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)