Esports de muntanya

Japó, primera parada de la copa del món del 2019

Curses de muntanya. El circuit mundial comença aquest diumenge amb la presència de la selecció catalana, Sheila Avilés i Oriol Cardona

La copa del món de curses de muntanya començarà diumenge a la zona de Sanjo, al Japó. La selecció catalana hi enviarà quatre dels seus millors corredors, que no estaran sols perquè Sheila Avilés –campiona del món de la modalitat d’Sky Classic el 2017–i Oriol Cardona, un altre dels hereus de Kilian Jornet també intentarà estar entre els millors. Amb l’equip català hi viatjaran Eduard Hernández (AE Matxacuca), Gerard Españó (Runners del Buerguedà), Clàudia Sabata (CE Berguedà) i Gisela Carrión (Matxacuca), que hauran d’afrontar una cursa amb 33 km i 2.400 m de desnivell acumulat.

La selecció catalana té previst disputar vuit proves de la copa del món el 2019, un calendari que inclou l’Skyrace des Matheysins als Alps francesos i la clàssica Livigno Skymarathon (15 de juny). El circuit mundial arribarà a Catalunya el 14 de juliol amb la Buff Epic Traikl 42, que es disputarà el 14 de juliol a Barruera (Alta Ribagorça).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)