Hoquei sobre herba

El Polo s’acomiada d’Europa sense medalla

Hoquei sobre herba. Els barcelonins cauen (3-1) en la lluita pel darrer lloc del podi amb un Mannheimer alemany liderat per Gonzalo Peillat, autor de dos gols de penal córner

El Polo s’ha quedat sense el premi de la medalla de bronze a Eindhoven. Els barcelonins han cedit en el duel pel tercer graó del podi davant el Mannheimer alemany, que no ha concedit gairebé cap ocasió en defensa. A més, l’argentí Gonzalo Peillat ha fet gala del seu llançament extraordinari de penal córner i ha decidit el duel amb dues dianes.

Abans, el partit havia tingut molt poques ocasions. Tots dos equips s’han vigilat de prop i no han volgut estirar-se massa per no deixar descoberta la zona defensiva. La fatiga dels dos conjunts, que avui jugaven el quart partit d’extrema exigència en cinc dies, pesava a les cames dels protagonistes. Tim Haase ha tingut un primer u contra u davant Mario Fernández Garín que ha aturat el porter barceloní però el Polo ha respost amb un primer penal córner mal executat. Alex Reyné i Tino Nguyen no han encertat a rematar en les seves respectives ocasions del segon període i el marcador no s’ha mogut fins al tercer quart. Allà ha aparegut el potent braç i l’excelsa execució de penals de Gonzalo Peillat. L’argentí, el millor del món en aquesta faceta del joc, ha engaltat una canonada que ha entrat per l’escaire de la porteria barcelonina. Impossible per Mario Fernández. El Polo ha perdut pistonada i tret d’una ocasió aïllada no ha trepitjat la línia de 22 alemanya. I en el darrer període s’han jugat el tot pel tot. Han decidit anar a buscar la victòria i han aconseguit fer el més complicat: Lucas Barón ha empatat el duel desviant una pilota dins l’àrea. Però, de nou, ha aparegut la precisió quirúrgica de Gonzalo Peillat i l’argentí ha tornat a posar per davant el Mannheimer. En aquesta ocasió, amb un xut ras ajustat a la base del pal. Ha estat massa dur el cop pel Polo que, tot i intentar-ho, ha acabat veient com Tim Haase ha fet la sentència en un contraatac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)