Patinatge

Mònica Gimeno i Llorenç Álvarez guanyen el títol en el campionat de Catalunya

Patinatge artístic. Els campions júnior han sigut Marina Luna i Pau Garcia.

Mònica Gimeno (CP L’Aldea) i Llorenç Álvarez (CPA Ripollet) van guanyat la categoria sènior del campionat de Catalunya que es va fer aquest cap de setmana a Santa Cristina d’Aro. En la categoria júnior els títols van ser per Marina Luna (APA de l’Alt Maresme) i Pau Garcia (Reus Deportiu). En aquest campionat s’ha estrenat el nou sistema de puntuació RollArt.

La triple campiona d’Europa i subcampiona mundial l’any 2017, Mònica Gimeno, ha arribat a un total de 172,04 punts, amb la segona millor nota del programa llarg (95,78) després d’haver estat la millor en el disc curt. El subcampionat català ha sigut per Carla Escrich (Caldes d’Estrach) que ha sigut la millor en el programa llarg (103,54) però s’ha quedat amb 165,71 punts i la medalla de plata. Ha completat el podi Núria Gas (CP l’Aldea) amb 106,12 punts.

En nois el nou campió català ha sigut Llorenç Álvarez que l’any passat va ser subcampió de Catalunya, bronze en el campionat d’Espanya i sisè en l’europeu i el mundial. El terrassenc del CPA Ripollet ha fet un programa llarg sense errades i ha remuntat des de la tercera posició que tenia després del programa curt sumant un total de 206,15 punts i quedant per davant de Pere Marsinyach (Foment Cardoní) que sortia com a favorit. El vigent campió d’Europa i subcampió del món ha tingut algunes caigudes i s’ha quedat amb una nota total de 194,98 i la medalla de plata. El madrileny Sergio Canales (Reus Deportiu), que defensava el títol i havia sigut primer en el disc curt, també ha caigut i ha baixat a la tercera plaça amb 188,97 punts.

Marina Luna ha mantingut la primera posició del disc curt i ha guanyat el títol júnior femení amb 111,86 punts. El millor programa llarg l’ha fet Lídia Pujol (Reus Deportiu), que ha remuntat des de la quarta a la segona posició amb 103,07, mentre que tercera ha sigut Anna Castelltort (AE Fornell) amb 98,84 punts. En júnior masculí el campió mundial júnior, Pau Garcia, ha guanyat amb gran autoritat amb 209,93 punts per davant d’Iván Pérez (CE Nou Patí Vidrerenc) amb 161,25 punts i Pol Torres (PA Mataró) amb 157,30.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)