Ciclisme

Els campions de Catalunya, al Trofeu Primavera d’Olot

Ciclisme. Júlia Casas, Mireia Trias i Marcel Pallarès, els triomfadors a Batet de la Serra

El Trofeu Primavera d’Olot, Memorial Josep Maria Carrera, va proclamar els campions de Catalunya de les categories femenines i cadet, en una cita també puntuable per a la copa catalana júnior.

Júlia Casas (Sopela) va revalidar el títol de la temporada passada en la categoria absoluta, en una cursa que va guanyar amb 15 segons de marge respecte a la seva companya al conjunt basc i campiona de la categoria sub-23, Mireia Trias. La júnior Laia Burdoy (CAF Turnkey Engineering) i els cadets Marcel Pallarès (Tot Net Terrassa) i Estefanía Jiménez (Top Conserge-Costa Brava) van completar el palmarès d’una cita el vencedor de la qual en categoria júnior va ser Àlex Bermúdez (Quadis-Trek).

La cursa femenina la van disputar més de setanta corredores i hi havia equips de França i el País Basc. Audrey Gascon (Sismic Wear) va superar el minut i mig d’avantatge, escapada en solitari fins a la darrera ascensió, a Batet de la Serra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)