Hoquei sobre herba

El Junior anuncia el fitxatge de Gigi Oliva

Hoquei sobre herba. La jugadora terrassenca deixarà la lliga holandesa per ser una de les referències de la nova etapa que començarà el conjunt santcugatenc l’any vinent

El Junior no ha acabat la temporada 2018/19 i ja pensa en la vinent. El conjunt santcugatenc, que aquest dissabte disputa la final a quatre de la lliga, ha anunciat a les xarxes socials que fitxa Gigi Oliva. La internacional terrassenca torna a la lliga espanyola després de quatre temporades al Kampong holandès on ha deixat petjada i on ha crescut exponencialment fins a convertir-se en una referent del panorama internacional. Oliva, de fet, ha estat una de les nominades a millor jugadora del curs. La terrassenca va créixer a les categories inferiors de l’Atlètic Terrassa, va passar per les files del Leuven belga i va guanyar la copa de la Reina de 2015 sent la gran referent del Polo, on va militar dues temporades abans de marxar a Holanda.

Oliva, que ha estat internacional espanyola més de 200 vegades, representa el primer fitxatge del Junior per a la propera temporada. El conjunt santcugatenc, que va anunciar fa uns dies que Joan Vidal deixava el càrrec d’entrenador en benefici de Marcel Malgosa, dona un cop sobre la taula en matèria de fitxatges per tal de guanyar un títol estatal que fa temps que se li resisteix i per intentar fer ombra al potencial del Club de Campo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)