Hoquei sobre herba

El Polo i l’Egara es veuran les cares en la final de la lliga

Hoquei sobre herba. Els barcelonins superen el Club de Campo als ‘shoot-out’ i els egarencs vencen l’Atlètic en un derbi terrassenc d’infart

L’Egara i el Polo disputaran la final de la lliga demà al Pla del Bonaire. En un derbi terrassenc molt intens marcat per l’esllavissada d’una tanca de la grada en la celebració del gol de l’Atlètic, l’Egara ha segellat el seu bitllet amb les dianes de Lluís Mercadé i de Pepe Romeu. Ja hi era el Polo, que ha necessitat els penals shoot-out per a superar un combatiu Club de Campo madrileny.

La posada en escena dels barcelonins ha estat molt bona, el duel ha agafat molta embranzida des de la botzina inicial i el Club de Campo s’ha sabut defensar. Dues ocasions clares dels de la Diagonal han presagiat la primera diana d’Alex Casasayas. El gol, en l’inici del segon quart, ha capgirat la dinàmica i els madrilenys s’han fet amb el control total del partit. “Hem entrat en una crisi de 8 minuts que ens ha perjudicat molt”, ha reconegut Carlos Garcia Cuenca després del duel. Dues dianes gairebé consecutives d’Ignacio Abajo i de Gonzalo Laso li han donat la volta al marcador abans del descans.

La mitja part li ha servit al conjunt de la Diagonal que ha reaccionat només iniciar el tercer període. Un penal córner de Xavi Lleonart ha empatat el duel i el Polo ha posat setge sobre la porteria d’Alvaro Negrete. Les ha tingut el conjunt de la Diagonal però li ha faltat un pèl de frescor i clarividència en els metres finals. Dos penals córner madrilenys podrien haver evitat que el duel s’acabés decidint als penals però no ha estat així. Als shoot-out, però, la punteria del Polo i l’encert de Mario Fernández sota els pals han acabat donant el triomf a un Polo que disputarà demà la segona final consecutiva de lliga i que buscarà el cinquè títol dels darrers set anys.

En l’altra semifinal, l’Egara ha derrotat l’Atlètic en un derbi d’infart. Els egarencs han començat millor, han posat a prova Marc Calzada des del penal córner i s’han avançat amb un stroke de Pepe Romeu. Amb el gol en contra, lluny d’arronsar-se, l’Atlètic s’ha estirat i ha posat setge sobre la porteria de Quico Cortès. Ha insistit l’especialista Pol Parrilla des del penal córner i ha aconseguit l’empat en l’equador del tercer període. En la celebració s’ha produït l’esllavissada d’una tanca d’on s’ubicava l’afició groga i el partit d’ha hagut d’aturar mitja hora.

Això ha beneficiat l’Atlètic, que ha sotmès moltíssim l’Egara. Els ratllats, amb un Quico Cortès immens, han sabut patir i han resistit a deu llançaments de penal córner. I ho acabant pagant molt car l’Atlètic, que ha vist com Lluís Mercadé ha sentenciat el duel amb el 2-1. El jugador ratllat ha completat una gran jugada individual de Pau Quemada per a classificar el seu equip per a la final on buscarà la quinzena lliga de la seva història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)