Handbol

L’orgull de tot un poble

Handbol. El Sarrià celebra l’ascens a Plata aconseguit diumenge a Avilés amb una recepció a l’ajuntament i una rua fins al pavelló, amb festa final

La Unió Esportiva Sarrià va celebrar ahir l’ascens a la divisió d’honor plata, la segona categoria estatal, amb una recepció a l’ajuntament de Sarrià de Ter amb l’alcalde, Narcís Fajula. El plat fort va ser la sortida dels jugadors al balcó del consistori, per saludar les dues-centes persones que van participar en la celebració i que van seguir l’equip en comitiva, després, fins al pavelló, on es va fer una festa oberta a tothom amb molts efectes de llum, amb els nens i nenes gaudint de valent, i que va acabar amb un sopar.

La celebració es va fer amb prou feines dotze hores després d’arribar d’Avilés, on es va disputar la fase en què l’equip que entrena Pere Coll va guanyar els tres partits, i va tenir el suport de 106 aficionats. Un grup que va donar molt d’escalf i que va gaudir del joc del Sarrià, increïble. Orgull era la paraula més repetida, ahir, a Sarrià de Ter.

Continuïtat

El club es troba en una setmana important, aquesta, perquè el seu equip infantil disputa el sector a Alcobendas, després de ser campió de Catalunya, al mateix lloc en què el 2014 alguns dels jugadors de l’ascens guanyaven el bronze en l’estatal juvenil. Per això fins la setmana que ve no es preveu començar a planificar el primer curs a plata, tot i que la línia a seguir ja estigui marcada. “Nosaltres no volem perdre la nostra filosofia de club, que és la d’anar amb els jugadors del planter. Som un club amateur i no ens tornarem bojos i començarem a fitxar gent, no tindria cap sentit”, diu Jordi Paretas, que juntament amb el president, Joan Llunell, encapçalen la directiva que no fa ni un any que és al capdavant del club. “Vam dir que des de la directiva assumíem la plata i ho farem”, puntualitzava, encara a Astúries, Llunell. “Sí que mirarem de reforçar-nos, al màxim, dins de les nostres possibilitats. Fer pujar algun juvenil, que algun n’ha vingut a la fase, i si podem trobar algun jugador que tingui il·lusió pel nostre projecte, i vulgui venir; de cobrar, cobrarà el mateix que els que hi ha ara: zero”, hi afegeix Paretas, que sospesa totes les possibilitats: “La idea és que els jugadors que vulguin podran continuar i, a partir d’aquí, muntarem l’equip per jugar a Plata.

COMITIVA

L’equip va anar del consistori al seu pavelló, on la festa va acabar amb un sopar

FILOSOFIA

“No ens tornarem bojos i començarem a fitxar, no tindria cap sentit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)