Atletisme

El marxador Garcia Bragado posa data a la seva retirada

Atletisme. Vol disputar el seu tretzè mundial aquest any, intentar anar als jocs de Tòquio el vinent, i explica: “El 31 de desembre del 2020 s’extingirà la meva fitxa”

El marxador Jesús Ángel Garcia Bragado (ISS l’Hospitalet) ha posat data a la seva retirada de l’atletisme. “El 31 de desembre del 2020 s’extingirà la meva fitxa” ha manifestat als seus 49 anys i després de tornar de disputar la copa d’Europa a Lituània on va ser quinzè en els 50 km marxa. En aquesta competició va fer la marca mínima per anar al mundial de Qatar que es disputarà a finals de setembre i principis d’octubre. “Ara tindré tot l’estiu per preparar el Mundial com és mereix, si em seleccionen. Compleixo els requisits, encara que m’hagués agradat tenir millors sensacions i haver-me acostat a la mínima de Tòquio”.

Garcia Bragado també te la intenció de buscar la classificació olímpica i anar a la capital japonesa al 2020 en el que podrien ser els seus vuitens jocs. Amb 49 anys el marxador explica que ha reduït la carga d’entrenaments i ha allargat les hores de descans, però que de cara a Qatar es dedicarà completament a la marxa: “Aniré tancant altres temes per centrar-me en el mundial. Em dedicaré matí, tarda i nit als entrenaments. Y mai millor dit la nit perquè la competició serà per la nit (la sortida serà a les 23.30 h hora local). Haurem d’adaptar el cos a competir en aquestes hores poc habituals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)