Ciclisme

Girona Cycling Festival, el menú degustació de la capitalitat internacional

Ciclisme. La cronoescalada a Els Àngels, la cursa nocturna pel Barri Vell i la marxa cicloturista són els plats forts de l’esdeveniment que es duu a terme de l’11 al 16 de juny

La sisena edició del Girona Cycling Festival, que es durà a terme dels dies 11 al 16 de juny, s’ha presentat aquest matí a l’Ajuntament de Girona en un acte ll’amfitrió del qual ha estat el regidor d’Educació i Esports, Josep Pujols. La responsable de l’empresa Bike Breaks, Saskia Welch-van-Vuuren ha explicat la programació i les activitats principals del festival, el centre neuràlgic del qual i com en les anteriors edicions estarà ubicat al village de la zona de les Sarraïnes.

La cronoescalada a Els Àngels, el dimarts 11 de juny, la cursa nocturna pel Barri Vell el dijous 13 i la marxa cicloturista Gran Fondo del dissabte 15 –una ruta circular de Girona que passa pel Pla de l’Estany, la Garrotxa i el Gironès amb un repte afegit, la Rocacorba Challenge– tornen a ser els plats forts d’un esdeveniment que s’ha convertit en el menú degustació de la capitalitat internacional del ciclisme, Girona.

“El Girona Cycling Festival coincideix perfectament amb la nostra aposta per la destinació de turisme esportiu i és un dels esdeveniments que en formen part i, per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Girona hi continuem donant suport” diu Josep Pujols en referència un festival que té en el públic estranger, que visita durant l’any les comarques gironines atret per la riquesa ciclista gironina, en tots els àmbits, el seu públic principal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)