Handbol

Pascual: “Cindric? Sí, ja està fitxat, però ara parlem de la final a quatre”

Handbol. El tècnic del Barça Lassa confirma la incorporació del central croat i centra la mirada en la semifinal de demà contra el Vardar (18 h)

“Cindric? Si, ja està fitxat, però ara parlem de la final a quatre.” L’entrenador del Barça Lassa Xavi Pascual ha volgut aparcar els rumors sobre la incorporació del central croat amb aquesta sentència després que aquesta mateixa setmana el president del Kielce Bertus Servaas confirmés en una entrevista la marxa del seu jugadors al club blaugrana. Tot i la insistència de Pascual de parlar únicament de la semifinal de la lliga de campions contra el Vardar (demà a les 18 h per Esport 3), no ha pogut evitar que el traspàs de Cindric fos aquest migdia un dels temes recurrents en la jornada oberta amb els mitjans de comunicació.

Més extens ha estat el tècnic del club polonès Talant Duixebàev: “El Barça s’emporta un grandíssim jugador. Per mi, un dels tres millors del moment, juntament amb Sagosen i Rasmus Lauge.” L’entrenador del Kielce admet que poca cosa ha tingut a dir davant els desitjos del jugador: “Des de petit el seu somni era jugar al Barça. Els somnis es compleixen i jo m’alegro per ell en aquest sentit. Em sap greu perquè m’agradaria que es quedés, però ningú pot prohibir els somnis del jugador i per això es fan les clàusules. Al segle XXI és impossible retenir un jugador que somia ser a un altre lloc.” Duixebàev també ha definit Cindric a nivell tècnic: “És un talent i un jugador fora de sèrie i com a tal necessita una atenció i una estima especial. D’ell, només en puc dir meravelles.” L’entrenador del Kielce també ha parlat d’altres aspectes que deuen haver influït en la marxa del menut jugador croat: “No és només qüestió de pressupostos. Amb tots els respectes per Kielce, la qualitat de vida de Barcelona o de París no és la mateixa que a la ciutat polonesa.”

També hi ha dit la seva el central asturià Raúl Entrerríos, que ocupa la mateixa posició que Cindric i que a la llarga s’hauria de convertir en el seu substitut: “És un dels jugadors que millor handbol està fent actualment. És una de les peces més cobejades a Europa i és important que el Barça sempre s’envolti de grans jugadors. Ara mateix estem fent una plantilla molt competitiva i és important que tots els jugadors que vinguin aquí tinguin la capacitat de competir i adaptar-se a la resta de l’equip.” I afegeix: “És un jugador molt potent físicament i capaç de jugar moltes accions d’un contra un, una cosa que costa una mica de trobar ara en l’handbol europeu. Es tendeix a jugar a més distància, amb molts més llançadors, i ell trencaria aquesta dinàmica i pot donar una arma més al que ja té la plantilla . Penso que pot aportar molt.”

Tot i que el fitxatge de Cindric és un fet, el Barça no ho farà públic fins la setmana vinent quan se signi el contracte i passi la corresponent revisió mèdica. En aquest sentit, el club blaugrana haurà de pagar una clàusula de rescissió , ja que el jugador encara tenia dos anys més de contracte amb el Kielce.

Ludovic Fàbregas, el millor jove

El pivot de Banyuls de la Marenda Ludovic Fàbregas ha estat escollit el millor jugador jove de la lliga de campions, segons s’ha fet públic aquest migdia. En l’equip ideal hi apareixen fins a quatre jugadors del Vardar, a més de l’entrenador Roberto García Parrondo. Els jugadors del conjunt macedoni escollits són: Dejan Milovsavljev, com a porter; Timur Dibirov, extrem esquerre; Dainis Kristopans, lateral dret; i Ivan Cupic, com a extrem dret. Completen l’equip ideal: Mikkel Hansen (PSG), lateral esquerre; Kentin Mahe (Veszprém), central; Julen Aguinagalde (Kielce), pivot; i Blaz Blagotinsek (Veszprém), com a millor defensor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)