Ciclisme

Gaze repeteix i Cullell acaba quart a Girona

Ciclisme.El plat fort de la a Sea Otter Europe Costa Brava Girona Bike Show, la cursa elit d’XCO, acaba amb triomf del novazelandès i amb Jofre disputant el podi a Coloma, tercer

La tercera edició de Sea Otter Europe Costa Brava Girona Bike Show s’ha tancat aquest migdia a a Girona amb una emocionant cursa d’XCO, l’elit i sub-23 masculina de la Super Cup Massi. La temperatura, d’uns 30 graus al parc de les Ribes del ter darrere Fontajau, s’ha multiplicat de manera exponencial en el darrer revolt quan Jofre Cullell (Megamo), aclamat pel públic local i el darrer en entrar a la graella de sortida, s’ha vist superat per l’experimentat Carlos Coloma (BH), bronze olímpic a Rio.

La cursa l’ha guanyat Sam Gaze (Specialized), que el 2018 va imposar-se en la cursa marató dissabte i en la rally diumenge després de convertir-se en l’home que trencava l’hegemonia de Nino Schurter en les copes dle món. Avui, l’ex-campió del món sub-23, ha trencat la cursa a mig recorregut i ha rodat amb mig minut de marge respecte els perseguidors fins la seva entrada triomfal a meta.

Darrere, Cullell liderava una persecució en un primer grup que completaven Mathis Azzaro (Absolute Absalon) i Thomas Griot (Massi), finalment segon, amb Carlos Coloma i el banyolí Josep Duran a uns metres. Finalment, Coloma ha entrar per davantdel sub-23 de Santa Coloma de Farners a qui tenia per sobre en el rànquing absolut UCI i, malgrat els esforços del colomenc, el tercer lloc ha estat per al cap de files del BH, que ha celebrat efusivament el tercer lloc gairebé tant com la recordada entrada a meta en la cita olímpica fa gairebé tres anys. Josep Duran ha acabat cinquè en la seva millor cursa de la temporada, la primera en l’equip de Coloma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)