Natació

Vall, segona a Canet de Rosselló

Natació. La barcelonina brilla en els 100 m braça (1:07.82) en la segona etapa del circuit Mare Nostrum abans de la cita del cap de setmana a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu

Jessica Vall (Sant Andreu) va ocupar el segon lloc en els 100 m braça del míting de Canet de Rosselló, la segona etapa del circuit de natació Mare Nostrum, que el cap de setmana tindrà parada a Barcelona. Vall va aturar el cronòmetre en 1:07.82 i només va cedir davant l’empenta de la russa Iúlia Efimova (1:06.74). La nedadora barcelonina i la russa tornaran a coincidir avui en els 200 m braça i dissabte i diumenge a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. Marina García (CN Sabadell) es va haver de conformar amb el segon lloc de la sèrie B, amb un registre d’1:09.26.

Peaty, a Barcelona

L’anglès Adam Peaty, el millor bracista del món, serà una de les grans atraccions a Barcelona i ahir ja va demostrar que es troba en un bon moment de forma establint un nou rècord del circuit en els 100 m braça (58.78). Tampoc faltarà a la piscina del Sant Andreu l’hongaresa Katinka Hosszu, que ahir va vèncer en els 200 m estils amb 2:08.57. En els 400 m estils la victòria va ser per al nipó Daiya Seto (4:09.62), mentre que el mallorquí del Sant Andreu Joan Lluís Pons va acabar sisè (4:22.53).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)