Patinatge

Sortejat el calendari dels WRG Barcelona 2019

Roller derby.

Les seleccions que prendran part en la disciplina de roller derby als World Roller Games 2019 ja coneixen el calendari de la fase classificatòria de la competició, que es disputarà a Mollet del Vallès entre el 9 i 13 de juliol. D’acord amb el sorteig celebrat avui a Barcelona, la primera jornada de la competició masculina s’estrenarà en una doble sessió amb els partits: Austràlia-Xina, Japó-Estats Units, Espanya-Austràlia i Xina-Japó. En la categoria femenina es disputaran els duels Xina-Austràlia, Índia-Espanya, Estats Units-Xina i Austràlia-Índia. En aquest enllaç pots consultar tots els partits de la primera fase. El sorteig ha comptat amb la presència del president del comitè organitzador Carmelo Paniagua i dels integrants dels equips espanyols masculí i femení, Jordi Lino i Mònica Piosa, que han extret les boles. Lino és l’únic català de la selecció masculina i en la femenina hi ha sis jugadores més del Principat. “Ens veiem amb possibilitats de guanyar l’or”, han coincidit Lino i Piosa, tot i que han advertit que els Estats Units parteixen com a favorits tant en categoria masculina com en femenina.

La competició consta d’una fase inicial classificatòria, en què els quatre primers accediran a les semifinals. Les finals masculina i femenina, així com els partits valedors pel tercer lloc en les dues categories tindran lloc el 13 de juliol. La competició se celebrarà íntegrament al Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca, de Mollet del Vallès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)