Handbol

Natan Suárez, nominat a millor jugador revelació

Handbol. El gironí ha jugat la seva primera temporada a l’Asobal i ha acabat marcant 101 gols en 15 partits amb el Liberbank Conca

El gironí Natan Suárez (Conca) és un dels nominats en la categoria de jugador revelació de la temporada 2018/19 en la lliga Asobal. Suárez (21 anys) va fer el salt l’any passat a la màxima categoria de l’handbol espanyol fitxant pel Teucro. El desembre passat l’equip gallec li va rescindir el contracte per “motius disciplinaris.” Només alguns dies després s’anunciava la seva incorporació al Liberbank Conca, amb el qual ha acabat marcant 101 gols en 15 partits (6,73 de mitjana) de lliga. També ha estat subcampió de la copa (el Conca va perdre la final contra el Barça) i vuitè classificat de l’Asobal. La resta de nominats són Ian Tarrafeta (Fraikin Granollers), Junior Scott (La Rioja), Nacho Valles (Sinfín) i Pol Valera (Fraikin Granollers). Les votacions es poden fer fins al 24 de juny al lloc web de l’Asobal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)