Esports de muntanya

MUNTANYA

Oriol Cardona lidera la copa del món.

El banyolí encapçala la general de les Skyrunner World Series 2019, amb els mateixos punts (300) que el japonès Ruy Ueda, que va guanyar dissabte la Livigno SkyMarathon a la Llombardia, en què Cardona va ser tercer. Els dos corredors es retrobaran el 14 de juliol a la Buff Epic Trail, a Barruera. Amb sis de les setze curses disputades, Oriol Cardona va ser segon al Japó i la Xina abans del tercer lloc a Itàlia, mentre que Ueda ha guanyat la cursa japonesa i la darrera que s’ha fet, una de les quatre (la segona) que té una puntuació doble.