Rugbi

La nova cara del Baldiri Aleu

Rugbi. La Santboiana jugarà per primer cop en un camp de gespa artificial

La UE Santboiana tindrà un camp de gespa artificial per primer cop en els seus 98 anys d’història. La setmana passada el president del club, Miquel Martínez, i l’empresa Garden Tona van signar el contracte per començar la remodelació de les instal·lacions.

Les obres, que van començar dimarts, duraran fins a mitjan agost i suposaran també canvis rellevants en altres apartats de la instal·lació, com ara l’ampliació d’1,5 m de l’amplada del camp perquè pugui ser l’escenari de partits internacionals. També s’ampliarà la plataforma del marcador, es farà un nou gimnàs d’alt rendiment i s’adequarà la zona d’entrenaments específics.

El president de la UE Santboiana, Miquel Martínez, destaca el salt qualitatiu que representarà el nou camp: “El joc de tots els equips del club milloraran, i sobretot la vistositat que tindran els partits al Baldiri Aleu.”

El nou terreny de joc santboià, homologat per la Federació Internacional de Rugbi, substituirà una gespa natural molt malmesa els últims anys per la dificultat que suposa mantenir un estadi d’aquestes característiques amb tants equips formatius i unes condicions meteorològiques adverses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)