Voleibol

El CVB Barça ja té relleu

Voleibol. El club blaugrana, subcampió de la lliga, contracta el tècnic brasiler Gylton Brandao per cobrir la baixa de l’argentí Hugo Gotuzzio

El CVB Barça, el vigent subcampió de la superlliga, ha trobat el relleu del tècnic argentí Hugo Gottuzzo i ha fitxat, segons ha publicat el lloc web Todovoley, el prestigiós entrenador brasiler Gylton Brandao, que té una gran experiència. Va ser jugador al Brasil i els Estats Units i com a tècnic va ser el promotor d’un programa de voleibol juvenil d’elit que va aplicar a la federació dels EUA. És professor adjunt de la Universitat de Colorado i membre d’una comissió tècnica de la federació internacional de voleibol en què col·labora en protocols de lesions. El seu perfil és molt adequat per treballar amb un equip molt jove com serà la plantilla blaugrana el curs vinent després de la sortida de jugadores fonamentals. Per un altre costat, la central catalana Anna Grima continuarà vinculada a l’equip blaugrana el curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)