Patinatge

Doblet català en l’street de roller freestyle

World Roller Games. Mar Barrera guanya l’or i Daniela Terol la plata.

La barcelonina Mar Barrera s’ha penjat l’or en la final d’street amb 172,67 punts disputada en el Palau Sant Jordi. Barrera ha planxat els seus trucs amb habilitat i ha completat una gran actuació. El segon lloc ha sigut per la barcelonina de només 10 anys Daniela Terol –la més jove–, que ha acumulat 169,33 punts. Terol va guanyar l’Imagin Extreme al fòrum l’any passat.

El patinador de Castelldefels Òscar Rodríguez ha afegit avui un bronze en la cursa downhill skateboard de la modalitat de descens, a l’or que havia guanyat dissabte en la contrarellotge. Rodríguez completa una gran actuació en els World Roller Games Barcelona 2019 i es converteix en el primer esportista català que es penja dues medalles en la competició.

En la intensa i interminable jornada de dissabte, el cambrilenc d’origen uruguaià Luis Barrios es va penjar la medalla de bronze en la final de la modalitat de street amb 79,30 punts. L’altre català, Erik Avila, de Montornès del Vallès, va acabar sisè amb 56,33 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)