Atletisme

Catorze catalans disputaran l’europeu sub-20

Atletisme. Destaca la presencia de Maria Vicente, que va guanyar dos títols en l’europeu sub-18 l’any passat, Sara Gallego, Jaël Bestué i Bernat Erta

Catorze atletes catalans, sis dones i vuit homes, han estat convocats per disputar l’europeu sub-20 que es farà del 18 al 21 de juliol a la localitat sueca de Boras. Entre els 54 atletes que formen la llista de la federació espanyola, 36 homes i 18 dones, destaca la presencia de Maria Vicente, que l’any passat va guanyar dos títols europeus sub-18, Jaël Bestué, Sara Gallego o Bernat Erta.

Els catalans que disputaran aquest europeu sub-20 són en la categoria femenina Jaël Bestué (FC Barcelona) que farà els 100 m i el relleu 4x100 m, Elia Saura (CA Canaletes) que disputarà els 3.000 m, Sara Gallego (ISS l’Hospitalet) que competirà en els 400 m tanques, Maria Vicente (Nike) que buscarà el títol en l’heptatló i també farà el 4x100 m, mentre que Mireia Urrutia (CA Canaletes) i Mariona Garcia (FC Barcelona) disputaran els 10.000 m marxa.

En la categoria masculina Arnau Monne (FC Barcelona) i Bernat Canet (Cornellà At.) disputaran els 100 m i el relleu 4x100 m, Bernat Erta (FC Barcelona) farà els 400 m i el relleu 4x400 m, Antonio López (FC Barcelona) competirà en els 1.500 m, Adam Maijo (AA Catalunya) en els 3.000 m, Aaron Las Heras (Playas Castellón) en els 5.000 m, Àlex Gracia (FC Barcelona) estarà en la perxa i David Martín (FC Barcelona) competirà en el martell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)