Patinatge

Luisa González és segona en els 3.000 m relleus júnior

Velocitat. Nil Llop i Rafael Heredia lluiten per les medalles i acaben quarts en els mateixos relleus júnior

La catalana d’origen colombià, Luisa Maria González, ha format part de l’equip júnior femení d’Espanya que ha guanyat la medalla de plata en els 3.000 m relleus. Han completat l’equip l’aragonesa Nerea Langa i la madrilenya Valentina Mendoza. L’equip estatal sempre ha estat lluitant per les medalles i en l’última volta ha tingut la medalla d’or a tocar. L’arribada ha sigut tant ajustada que la foto finish ha decidit. Cora del Sud ha guanyat el títol mundial (4:31.926) i l’equip estatal ha sigut segon (4:31.935) a només nou mil·lèsimes de la medalla d’or.

En el relleu júnior masculí els catalans Nil Llop i Rafael Heredia, i el navarrès Iván Galán han acabat quarts (4:14.264). La medalla d’or l’ha guanyat Colòmbia (4:13.014) i la de bronze se l’ha emportat Corea del Sud (4:14.139).

En les proves individuals del dia els catalans no han estat afortunats. Nil Llop ha acabat el 34è en els 1.000 m esprint júnior (1:35.215), mentre que Luisa Maria González ha sigut desqualificada en la semifinal dels 1.000 m esprint júnior. En aquesta prova Nerea Langa ha guanyat la medalla de plata (1:36.989) per darrera de la colombiana Maria José Porto (1:36.969).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)